More iChat Smileys

More iChat Smileys 4

Heel veel extra smileys voor je chat-applicaties

VOOR

  • 120 Smileys
  • Voor meerdere chatcliënten
  • Eenvoudig te installeren

TEGEN

  • Installatie bij beide chatters vereist

Uitmuntend
8
Met het gratis More iChat Smileys voeg je meer dan 120 smileys, oftewel lachebekjes, toe aan chatcliënten als iChat, Adium en Skype. Hiermee maak je je virtuele gesprekken wat luchtiger.

More iChat Smileys is simpel te installeren. Als je het gedownloade dmg-bestand opent, kies je het iChat-pakket dat bij jouw besturingssysteem past. Daarnaast is er een aparte verzameling voor de andere ondersteunde chat-applicaties. Behalve de hiervoor genoemde programma's, werkt More iChat Smileys ook met Mercury, Proteus, Fire en gAim.

Na dat harde werk is een tijd om te genieten. Ineens is het aantal smileys in je chatvenster een stuk imposanter. Je besteedt voortaan in ieder geval geen tijd meer aan het uittypen van de woorden "kerstman", "pizza", "biggetje" en "onbewoond eilandje". Die icoontjes, en vele anderen, heb je door More iChat Smileys namelijk met een muisklik toegevoegd. Wel moet ook je chatpartner het pakket installeren om je nieuwe grafische emoties werkelijk te kunnen zien.

Heb je behoefte aan meer emoticons tijdens het chatten? Zoek dan niet verder, want met More iChat Smileys voeg je er stapels toe aan je favoriete chatprogramma.

More iChat Smileys ondersteunt de volgende formaten

iChat, Adium, Proteus, Fire, Skype, Mercury, gAim.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
More iChat Smileys

Download

More iChat Smileys 4

Beoordelingen about More iChat Smileys